-
Czy podczas montażu nieorginalnego radia + podstawki na kubek muszę zostawić duża szufladę po naviconnect+ w wnęce deski rozdzielczej ? Nie cholery nie ma jak przytwierzdzic szufladki od nie oryginalnego radia a co za tym idzie podstawka na kubek/ schowek też jest luźno :(
Wysłane z mojego HUAWEI P8
-
kolego szufladka musi być usięta. NIe ma tam kieszeni montażowej.W wersji z zwykłym radiem masz taka plastikową poprzeczkę .Ja montowałem nav conn+ i musiałem ją uciąć.
P.S kolego czy mogłbyś podesłać zdjęcie wtyczki do anteny gps ? Chce kupić uniwersalną ale nie wiem jaka wtyczka to....A do nav masz kieszeń montażową?Chętnie kupię...
-
Druga sprawa mam radio nie fabryczne z Alpine i radio działa tylko wtedy kiedy kluczyk jest w stacyjce po wyciągnięciu się wyłancza.Co mnie martwi to po każdym wyciągnięciu kluczyka radio nie zapamiętuje ustawień ... Wiem że to kwestia przewodów proszę o pomoc
-
Przełóż kabel zółty z czerwonym.On jest na takie wsówki
-
Jakieś inne propozycje?
-
Kolego te przewody odpowiadają za pamięc ii zasilanie.Samemu możesz je przełożyć i sprawdzić.
-
Pozamieniac ? Rozumiem
-
Pisałem iż one są na wtakie wsówki pod przezroczystą folią..Delikatnie pociągniesz i wyjdzie.Spróbuj