Mam u siebie takie fotele i przy 113 tyś boczek jest delikatnie pomarszczony. Mój tapicer z MAFF Rumia mówi, że skóra jest dobrej jakości ale wymaga odpowiedniej pielęgnacji. To prawda, że fotele wygodne.
Printable View
Mam u siebie takie fotele i przy 113 tyś boczek jest delikatnie pomarszczony. Mój tapicer z MAFF Rumia mówi, że skóra jest dobrej jakości ale wymaga odpowiedniej pielęgnacji. To prawda, że fotele wygodne.
mam pytanie, czy któreś fotele występowały z regulacją podparcia ledzwiowego? Mam półskory i niestety nie ma..
Tak występowały fotele np. z samym eletrycznie sterowanym podparciem. Zarówno były zwykłe bez żadnej opcji eletrycznej np. z samym podgrzewaniem, całkiem golasy lub np. jak u mnie full opcja elektryczna ustawiania, podparcia plus ogrzewanie. Dodatkowo były różne konfiguracje pełna skóra, półskóra, materiał.
kurde to muszę poszukać takich z regulacją lędźwiowa, bo mam te półskory bez regulacji i fotele są tragiczne, po 100km plecy mnie bolą...
p.s. jak wygląda to pokrętło od regulacji i gdzie jest? bo patrzę na allegro po zdjęciach i nigdzie nie widzę takiej regulacji??
Mam właśnie półskóry z podgrzewaniem i regulacją lędźwiową - nie jest tam żadnego pokrętła, jest elekroniczne regulowana przyciskiem zaraz obok podgrzewania. Tak to wygląda:
https://webimg.secondhandapp.com/w-i...45411b580d8644
o kurde to muszę szukać takich foteli...;)
p.s. robił ktoś swap foteli że 159?
Mam czerwoną skórę z 2011, to się chyba nazywa canneloni z uwagi na te poziome wypukłości, siedziska to prawdziwa skóra boki to raczej syntetyk. Jakość doskonała po 160 tyś. (8.5 roku) żadnych przetarć, pęknięć czy uszkodzeń. A z tyłu jeździ Golden Retriever :)
Ale skóra oczywiście regularnie czyszczona i impregnowana dobrymi środkami.
Siedzenia dla mnie bardzo wygodne, też mam to regulowanie odcinka lędźwiowego, fajna sprawa.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
no ja właśnie nie mam i te bez regulacji wg mnie są mega nie wygodne, po przesiadce z accorda nie jestem zadowolony... tam mogłem 500km bez przerwy przejechać i wysiadalem zero bólu pleców nic, a tu po 100 już ledwo siedzę;)
nawet zwykłe fotele z polifta 2016 są meeega wygodniejsze od przedliftowych - w tej chili mam porównanie fotele w wersji komfort w skórze ze wszystkimi możliwymi regulacjami w Stelvio i zwykłe w giulietcie z pakietu super iiii... te w stelvio to szajs. zero trzymania pleców i ud!!