Kupiłem filtrona za 70zł. Wczoraj wymieniłem, ale był mały problem bo z jednej strony miał szerszą tekturkę niż oryginał i musiałem tak ze 4mm. obciąć nożyczkami.
Printable View
Kupiłem filtrona za 70zł. Wczoraj wymieniłem, ale był mały problem bo z jednej strony miał szerszą tekturkę niż oryginał i musiałem tak ze 4mm. obciąć nożyczkami.
Mam pytanie odnośnie wycieraczek w Giulietcie. Tyl ma 35, przód krótsza 45, a dłuższa?
600mm
Właśnie z moich pomiarów tez wychodziło 570-580, stad moje pytanie. Dzięki za odpowiedz.
katalogi roznych producentow , różnie podają. oryginalną od nowosci mialem 580mm, i taka kupilem niedawno, ale widać ze 600 tez spasi.
co do cen czesci w Aso, pytalem pare dni temu odnosnie 159tbi,olej 5l selenia sport power 255zl (tej klasy olej normalnie kosztuje 100mniej), filtr oleju 84zl a filtr powietrza 144. na allegro zestaw obu filtrow ufi poniżej 100zl,tak wiec w aso przeplaca sie srednio dwukrotnie i żadne rabaty typu 10-20% niewiele poprawia. mam tez przyklad z 1.9jtdm, filtr paliwa Aso 330 ufi tylko z nadrukiem fiat/ar) , ufi w lokalnym sklepie 180, na alledrogo 160+wysylka.
Ja kupuję wszystko na allegro od użytkownika "tanifiat" - dobre ceny, zazwyczaj jest wybór oryginał/zamiennik.
Najwięcej chyba kupowałem w autosklep24, zawsze dobrze dobrane części, rabat dla klubowiczów - polecam!