Ja też. Prędzej czy później 75 zagości w moim garażu, a nawet jeśli nie - na pewno ciekawa publikacja to będzie. :)
Printable View
Ja też. Prędzej czy później 75 zagości w moim garażu, a nawet jeśli nie - na pewno ciekawa publikacja to będzie. :)
hehe coś mi się dzisiaj tematy udały;) a co do Ciebie bimski, w jakią wersję ceulujeszi w jaki stan? może pomogę:>
UWAGA WAZNE INFO - cena kisiązki w OKOLICACH 70 EURO
cena jak na europejskie warunki normalna, u nas jak zwykle kosmos:D ale ja tez biere:)
Hmmm okej a co powiesz o 1.8 turbo na gaznikach?:>
A co to za transformers? W ogóle, masz jakieś info nt. 75 do sprzedania? Na allegro wciąż to samo, nic konkretnego dowiedzieć się nie można. Na razie kupiłem sobie hamulce ebc do bmw a w niedalekim czasie zamierzam zmienić amortyzatory+sprężyny, więc temat alfy się odsuwa tymczasowo, chociaż rozważam sprzedaż bmw. ;)
hehe transformers...zbiera sie lepiej niz 3.0 v6 i zhamowana ma okolo 220km;) Moze bedzie neispozdzianka. A info o 2 szt mam, ale tylko T.Spark i 1.8 wiec nie ta półka. 1.8 gazniki w turbo beda dla mnie zapewne:)
a co jest z tymi gażnikami , że to one dają tyle mocy????
del ort'o 48ki intercooler w zderzak na caly prawie, dolot od nowa, trubo ciut dlubane, nowy komp, jakbym nie widzial to bym nie wierzyl, ale buda kiepska, wlasciwie to ona tylko 3ma graty. Sprzegniete z najkrotsza skrzynia mozliwa (od 1.6) dlatego tak to zasuwa