Sam byś to zrobił.
P 9
Printable View
Sam byś to zrobił.
P 9
Brak warunków, umiejętności i czasu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja też mam złe doświadczenia. Przeciągnięty termin, to niewielki problem w moim wypadku. Po 3 naprawach skrzyni u nich i kilku tys zł zostawionych i tak musiałem ją wymienić (już gdzie indziej). Nie dokręcone zawieszenie, brak osłon od spodu, o które trzeba się dopraszać, to taki chyba standard. Nie polecam.
Gdzie wy auta oddajecie :/ ? 8 tygodni? Tyle to nawet nie trwało wyklepanie przystanku autobusowego na opla którego przywiozłem SOBIE z niemiec. Ja jak gdzieś coś muszę wstawić do warsztatu to wstawiam o 8:00 i o 13 -17 odbiór. Ewentualny poślizg jest 1 dnia bo np część zła zamówiona. W dodatku wszystkie wymienione graty do wglądu z możliwością zabrania i wytłumaczenie dlaczego tak się zużyło a nie inaczej i dlaczego w ogóle coś nawaliło.
To że wymontowane graty do wglądu a tym bardziej do zabrania, to nikt łaski nie robi. W końcu to Twoje graty. Jeśli mechanik gratów nie pokazuje, to mówimy "do widzenia" przed zostawieniem pojazdu.
Każdy szanujący się mechanik, ale przede wszystkim szanujący klienta, podchodzi do tematu jak do swojego auta:
- Naprawia na czas, a jeśli się przedłuża, to informuje,
- zostawia stare graty dla porównania,
- obada przy okazji inne elementy,
- nie zedrze z Ciebie
- pyta, jeśli trzeba coś jeszcze naprawić
- nie naciąga i nie naprawia elementów, które są sprawne
- kupuje dobre podzespoły ze sprawdzonego źródła w cenach jak na allegro :)
... a przed wszystkim jest fachowcem. I ja do takiego, tylko takiego jeżdżę.
Jutro zostawiam auto w warsztacie z terminem odbioru do połowy kwietnia na normalny serwis z konserwacją podłogi.
Nie wiem gdzie ty robisz, ale dużo Alf to tam nie stoi jak się domyślam, bo do tych co Włoszczyznę robią to kolejki są jak w Lidlu jak karpie rzucą[emoji12]
Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
Ogólnie do dobrych mechaników są kolejki, taka jest prawda. Kolega robi wszystkie auta i do niego dostać się to 2 tyg muszę czekać. Ale fakt, robi sam bo nie chce brać łepków, którzy mu spier..ą opinię, jak mówi...