-
4 załącznik(i)
No to nic , jestem w kropce , skóra która by mi odpowiadała jest stosunkowo droga bo 800 zł ale cena nie odzwierciedla stanu , myślę że jest nieco za bardzo poniszczona względem innych aukcji ( które mi nie pasują ze względu na boczki jak napisał Belfer, ponieważ mam tapicerkę chropowatą )
Hmm :cool: nie wiem co myśleć, pomóżcie :confused: Załącznik 224195Załącznik 224196Załącznik 224197Załącznik 224198
-
Szukaj tej idealnej. Ja za swoją w stanie idealnym zapłaciłem ok 300zł za komplet :)
- - - Updated - - -
Jeli piszesz o boczkach, że są chropowate to jaki problem zdjąć tę skórę, która w tych boczkach siedzi. Ja tak u siebie robiłem, bo skóry mam po FL, a tapicerkę przed FL
-
Aaa no widzisz, o tym mi nikt nie napisał że to jest demontowalne :cool:
Chyba jednak zdecyduję się na tą skórę , ale pod warunkiem że gostek opuści chociaż cenę przesyłki.
Druga sprawa, orientujecie się czy są jakieś specyfiki do skóry bananowej ? chodzi mi o te choćby szpachle, lakiery, uzupełniacze ? Szukałem tego wszędzie ale widziałem tylko do skór czerwonych , czarnych , szarych ...
-
Kolego pełno tego na alledrogo, różnych past, kremów, balsamów, lakierów w różnych barwach i odcieniach renowujących i koloryzujących, pogrzeb trochę
-
Zgadza się , ale z tego co oglądałem każda skóra może mieć całkiem inny odcień * w zależności od marki * coś ala kod lakieru samochodu , skoro kupię szpachlę do ewentualnych napraw dziur a do tego lakier, po czym to zmatowię, jest bardzo duże prawdopodobieństwo tego że naprawy będzie ewidentnie widać , dlatego wolę zapytać was ludzi którzy maja skóry , mają belle i korzystają z tych preparatów . Po co mam kupować coś co potem wyrzucę do śmietnika ?
-
jakkolwiek 800zł to cena wysoka,więc w tym przypadku skóra powinna być meega idealna, bez grama skazy. Już za 450 zł kupisz komplet pięknych foteli...
-
Skóra która chce kupić jest naprawdę ładna , nie ma dziur ani przetarc , ale pomimo wszystko na fotelu kierowcy widać troszkę upływ czasu , zerknijcie na (fotki) no chyba że ja jestem jakimś pedantem
-
800 zł za taki stan imo za dużo. Serio. Ja bym się wstrzymał.
-
Panowie biorę po malych negocjacjach wraz z wysyłką za 700 , wstawie fotki po wymianie
-