-
Konrad.P chcesz z dużym wyświetlaczem, ale z białymi czy czarnymi tarczami? Ja u siebie mam z czarnymi tarczami i mogę Ci podesłać nr mojego licznika i będziesz wiedział czego szukać. Jak patrzyłem jakiś miesiąc temu na alledrogo po oznaczeniu to było parę aukcji, ale ceny zabójcze :/
-
Czarne tarcze, podeślij jak możesz :)
-
Powinny być pod takim oznaczeniem 735290177 są bez ASR i VDC. Wrzuć sobie chociażby na np. alledrogo :) Pamiętaj, jak będziesz chciał ustawić swój przebieg na nich to musisz kupić zegary z mniejszym przebiegiem niż Twój, bo wtedy bierzesz elm327 i MESa i ustawiasz swój przebieg.
-
Dzięki za numer, faktycznie ceny nie są małe :D Będę polował na tańszy, na szczęście nie jest to pilna rzecz :)
-
Przebieg w nowszych zegarach siedzi w 93c86 temat stosunkowo prosty. Walczę z podobnym problemem w Alfie kolegi zakupił okazyjnie białe zegary, z dużym wyświetlaczem. Temat przebiegu ogarnęliśmy na stole, osiowanie w aucie. Została niemiła kontrolka ASR jak u kolegi wyżej.
Zdobyłem wsad do tego licznika do benzyny najprawdopodobniej bez ASR na dniach będę próbował podmiany odpisze wam co i jak. No chyba że ktoś dysponuje takowymi zegarami i zechciał by udostępnić wsad swojego licznika.
W zamian mogę zaproponować pomoc przy jakich elektronicznych naprawach licznika, Body computera itp