Napisał
Nuakszot
Ten temat jest też na zagranicznych forach i wiele osób ma ten sam problem. Nowy soft był im również wgrywany znacznie dłużej niż było to pierwotnie zakładane. Przed chwilą wróciłem z serwisu gdzie mi powiedziano, że wszystkie Giulie będą miały update softu, w tym QV i Veloce.
Osobiście z niecierpliwością czekałem na ten Service Pack, ponieważ mam następujące problemy:
- Uboższe menu niż jest to opisane w podręczniku użytkownika (głównie brak większości ustawień dotyczących drzwi, mimo że mam pakiet Convenience),
- Wariujące przednie czujniki parkowania. Mimo że są czyste, to włączają się prawie nieustannie bez powodu, zazwyczaj podjeżdżając do przeszkody włączają się w ostatniej chwili (ok. 40 cm)i wyświetlają od razu wszystkie segmenty, ponadto wyłączają często cały system Park Sense uniemożliwiając korzystanie z czujników cofania,
- Brak TMC w nawigacji,
- Czasami przy wybieraniu kolejnego utworu, odtwarza się poprzedni utwór.
Natomiast biorąc pod uwagę utratę osiągów po wgraniu aktualizacji softu, postanowiłem się na razie z tym wstrzymać i polubić powyższe niedogodności.
Latrunculus, wygląda na to, że mam chyba taką samą wersję Giulii, czy mógłyś napisać co się zmieniło po aktualizacji w interfejsie?
Pozdrawiam,
Nuakszot