U mnie akurat centralka normalnie działa prąd jest radio działa wszystko git tylko zapłon się w ogóle nie załącza tak jak by kluczyka nie widziało, bezpieczniki sprawdzone,
Printable View
U mnie akurat centralka normalnie działa prąd jest radio działa wszystko git tylko zapłon się w ogóle nie załącza tak jak by kluczyka nie widziało, bezpieczniki sprawdzone,
To chyba trzeba będzie się dobrać do stacyjki i posprawdzać przewody.
Nigdy nie było żadnych problemów, odrazu odpalał tak nagle coś się stało. Jutro z rana jakiś "mechanik" ma podjechać zobaczyć, jak nie to po majówce ustawie się z najlepszym elektrykiem w mieście dzisiaj akurat nie miał czasu
Problem tkwił w stacyjce coś nie łączyło.
Witam, mam bardzo podobny problem, jeśli nie ten sam. Otóż po włożeniu kluczyka zazwyczaj po południu i w słoneczne ciepłe dni (nie wiem czy to przypadek) auto nie czyta kluczyka. Słychać, że po włożeniu kluczyka komputer zaskoczył ale nie palą się zegary, nie zapalają kontrolki tym bardziej auto nie odpala. Po odłączeniu klemy na 10 min problem znika. Dodam, że rano, po nocy jeszcze nigdy tego problemu nie miałem. Po podłączeniu komputera do auta komputer nie widzi żadnych błędów.
W moim przypadku odłączenie akumulatora nie pomogło w stacyjce nie łączyły jakieś przewody, nie miałem takiej sytuacji jak ty że raz czytało raz nie, 100 laweta 150 robota.
I po pół roku problem wrócił, czyżby to samo znajdę elektryka i zobaczymy, jeden przez tel stwierdził że immobiliser