To padaczka:( nie opłaca się:(
Printable View
To padaczka:( nie opłaca się:(
Spokojnie, czekam na odzew skosnych z ali. Jak tylko pierwsza zmiana skonczy w kopalni przerzuca ich do fabryki lateksu i tylko czekac nam zostaje ;)
Tylko żeby im gumowe jeb@dła znowu nie wyszły =)
Haha ok to czekamy
no czekam już tydzień bez odzewu więc to dobry znak, przeważnie jak czegoś nie mogą zerżnąć to od razu piszą coś w stylu "nie i uj",
a jak jest cisza to kminią "..jakiego tu rakotwórczego tworzywa dodać żeby było bardziej po chińsku??"
Cierpliwości
x)
Jak będzie w rozsądnych pieniądzach to też bym się dołączył :) Chętnie kupiłbym całą obudowę kluczyka ale na allegro to ostatnio widziałem za 300 zł, trochę drogo :(
Cała obudowa - a szczególnie ten element pochromowany - by się przydał. Bo po kilku latach słabo wygląda.
Dokładnie, chromowwny element potrzebuje i ja koniecznie. Da radę coś?
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Z tym chromem to przesada, na razie mam 2 skosnych ktorzy zrobili by ten gumowy element ale musza miec cos na wzór.
Albo jakis kawalek zużyty trzeba bylo by im wyslac albo zrobic dobre foty z kazdej strony i zwymiarowac.
Podejrzewam ze reszte kluczyka tez by ogarneli ale trzeba by caly na wzor wyslac.
Jak by w chinach nie mieli jednej 159.. ://
edyta:
Pany jest progres, jeden chinol pyta ile chciałbym tych gumek napisałem, że po 5 w dwóch kolorach.
=D
Hehe dobre kontakty masz ze skosnookimi
i w jakiej cenie to robi?