Jak znajdę coś co by się nadawało dam znać, ale jak komuś uda sie coś dopasować niech też sie odezwie :)
Do najbliższej KASTORAMY mam ze 40 km więc na razie nie chyba sobie odpuszczę :/
Printable View
Jak znajdę coś co by się nadawało dam znać, ale jak komuś uda sie coś dopasować niech też sie odezwie :)
Do najbliższej KASTORAMY mam ze 40 km więc na razie nie chyba sobie odpuszczę :/
Albo zobacz w jakimś sklepie elektrycznym lub z materiałami budowlanymi:)
Witajcie.
Niestety i mnie dopadadł problem urwanej linki. U mnie objawiło się to tym że drążęk zmiany biegów chodził tylko przód tył, a skrzynia zawiesiła się na 3 biegu. Urwała mi się linka patrząc z kabiny, ta po prawej stronie. Pytanko brzmi - która to jest linka, długa czy krótka? Bo tak na oko spod auta ciężko to określić a nie chcę dać d..y i kupić nie tą.
a czemu nie wymienić obu ???
ja też już przeszedłem problem zerwanej linki i skusiłem na używaną jeżdzę już ponad rok i jest ok, ale zanim znalazłem odpowiednia zajęło mi to trochę czasu.
Ja zaintestowałem w nówkę. Jest ok, tylko teraz muszę ję wyregulować bo drążek przesunął się trochę do przodu.
Dzwoniłem do LInora i faktycznie sprzedaja linki od zmiany biegów ale pojedynczo (140 zł) tylko pytanie która to z pary i jakiej długości? JAk można sprwdzić długość linki nie wyciągając jej?
Powiedz z której strony idzie linka to będzie łatwiej/
Może TEN temat okaże się pomocny
W AR 156 wychodzi koło silnika od strony kierowcy.
A jeszcze takie pytanie. Wystarczy jak wymienię jedną czy lepiej poszukać na allegro kompletu?
A ja ciągle nie wiem o czym mowa, linką nazywacie takie sztywne cięgło od skrzyni do wajchy biegów, czy w TSie wygląda to inaczej?? Bo wszyscy piszą "linka" i "linka" a ja tego pręta bym linką nie nazwał....