Ta klapa według mnie to jest porażka, raz ze jest problem z otwieraniem to według mnie w obecnych czasach i w aucie za te pieniądze powinna być elektryczna.
Najgorzej było się przestawić z elektrycznej na taką porażkę, ale cóż cos za cos ☺️
Printable View
Ta klapa według mnie to jest porażka, raz ze jest problem z otwieraniem to według mnie w obecnych czasach i w aucie za te pieniądze powinna być elektryczna.
Najgorzej było się przestawić z elektrycznej na taką porażkę, ale cóż cos za cos ☺️
Oszczędność masy. Rozkład masy na osie. Prowadzenie. Elektryczne klapy to w Audi.
To był żart ;). Mnie osobiście takie rzeczy nie robią różnicy.
jak chcecie miec pewnosc ze nic nie bedzie drgac to polecam zastosowac mocowania tablic na rzep, "clean look" i trzyma sie bardzo mocno, zeby zdjac uzywa sie specjalnej szpatulki z zestawu. Co prawda u siebie z tylu mam ramke Alti Giri ale przod mam na rzep.
https://allegro.pl/oferta/uchwyt-moc...zep-9941768653
tylko bierzcie klett'a a nie jakies podroby ;)
Ja też mam z tyłu Alti Giri i mam wrażenie, że ciut "klepie"... U Ciebie jest cicho?
nie zwrocilem uwagi, zeby mi cos klepalo ale spradze jeszcze specjalnie ;) mam ta ramke przykrecona czterema wkretami do takiej czarnej podkladki z dosc miekkiego plastiku i pamietam przy montazu ze bardzo solidnie sie to trzymalo
Wszystkie pomysły są dobre a wystarczy na ciepło wygiąć oryginalną podkładkę - jak na załączonym zdjęciu i nie klapie. Oczywiście po dwóch stronach.