Zawsze można trzymać oryginał w razie jak trzeba oddać auto do ASO na przegląd gwarancyjny :P Ale wymiana samego tłumika końcowego nie wystarczy, za dużo energii pożera turbina. To musiałby być cały wydech żeby to miało sens (rezonans po drodze).
Zawsze można trzymać oryginał w razie jak trzeba oddać auto do ASO na przegląd gwarancyjny :P Ale wymiana samego tłumika końcowego nie wystarczy, za dużo energii pożera turbina. To musiałby być cały wydech żeby to miało sens (rezonans po drodze).
.. a nie lepiej zwrócić uwagę wyglądem, znakomitym przyspieszeniem, trakcją ? No chyba, że będzie to dyskretny pomruk, a nie ryczenie z "rur kanalizacyjnych". Naprawdę mam już dosyć w mieście gości co instalują 130 decybelowe wydechy i szpanują tonacją, a okazuje się, że mają 120 - 150 kucyków !
Ostatnie zadanie nie dotyczy Stelvio.
A jak się zwraca uwagę trakcją? :D "Patrz jak teraz nie zapiszczę!"? :D
"znakomitym przyspieszeniem, trakcją” - czy to nie brzmi jak szybki tramwaj ??? to jest alfa !!! mam v6 busso, na pewno nie ryczy i nie męęczy mnie ani otoczenia, ale ... gesi skorka i banan na gębie jest... nie licze nato w stelvio bo nie ma szans, ale jakas namiastka chociaz , zwlaazcza jak 300 koni prawie... i da sie , zrobie to o wrzuce :)
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Trakcja, używając tego określenia miałem na myśli przyczepność, stabilność a nie palenie gumy ! Zaimponujesz jak będziesz miał super przyczepne opony i osiągniesz "prędkość podróżną" bez zwijania asfaltu. Popatrz jak jeżdżą najlepsi kierowcy. "Palenie gumy" to strata czasu ! No chyba, że kręci Cię drift.
- - - Updated - - -
Ja mam nawet podwójnego banana kiedy prostują mi się zmarszczki, ale dlaczego mam o tym oznajmiać otoczenie wyciem rury o przekroju Magistrali Bajkalsko - Amurskiej, a nie dostojnym basem, który potrafi przysporzyć o drżenie kończyn Tutanchamon-a!
Ale chyba rasowy, nie ryczacy, dzwiek
To do alfy pasuje jAk ulał
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
OCZYWIŚCI!!! Jest nawet wskazany! Moje wywody dotyczą jedynie domorosłych tiuning-owców, którzy dźwiękiem oznajmiają światu swoje istnienie.
dzisiaj bylem w salonie I spojrzelismy z dealerem na status mojego zamowienia (Veloce 2.0). okazuje sie ze mimo ze nie zamawialem (z reszta nie bylo takiej opcji ani w cenniku ani w systemie zamowien Giulii, ktory razem z dealerem wypelnialismy I 5 razy sprawdzalismy), to jest na liscie w pokazanym zamowieniu opcja "wzmocnienie dzwieku silnika"...
W Giulii? Myślałem, że to tylko w Stelvio jest. Ale nie martw się, też znajduję rzeczy, których nie miałem na liście wyposażenia (typu podgrzewana kierownica) :P