Kurcze na 99% nie będę mógł jechać a chciałem zobaczyć ten zlot
Printable View
Kurcze na 99% nie będę mógł jechać a chciałem zobaczyć ten zlot
No lelo. Skasowałem FB a niedoczytałem ,że najlepiej żeby się zarejestrować ( miejsce zaklepać ). Wolę nie cisnąć 300km i się dowiedzieć że brak miejsc już na pałacu i mam se postawić auto "dwie ulice " dalej. Na szczęście udało mi się jeszcze przedwczoraj puścić przelew [emoji3]
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
ja niestety dwie ulice dalej :( ale i tak warto zobaczyć piękne włoszki!
zlot ForzaItalia :D najlepsza w Polsce impreza z "włoszczyzną", w tym roku zapisanych jest 235 załóg :D m. in. Lamborghini Espada z 1971 roku :D
pozdr.,
t.
Jakie miejsce zaklepać? :D Na forzy nie ma rezerwacji miejsc parkowania, bo to zależy tylko od tego, czym przyjeżdżasz. Organizator pisze, że wjazd na teren zlotu mają wszystkie samochody włoskie, parking bezpłatny. W praktyce zwykle bywało tak, że na terenie były dwa place - jeden główny, wystawowy, drugi klasyczny duży parking dla całej włoszczyzny. Jak będzie tym razem - tego nie wiem, ale należy przypuszczać, że ogólna konwencja bez zmian.
Na stronie Forza Italia troszkę inaczej to rozpisali. " Wcześniejsza rejestracja gwarantuje wjazd autem na teren zlotu . Pozostali mogą oczywiście uczestniczyć ale nie gwarantuje to wjazdu na parking główny a ten dla gości oraz wiadomo - identyfikatory, gadżety itd.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Lecimy rano z Rzeszowa na 5-6 samochodów , pozabieramy po drodze kogo się da ;)
O której to się zaczyna?
Jest jak piszesz - faktycznie jeśli przyjechałbyś późno to może być ciężko z miejscówką, chociaż obawiam się, że zarejestrowani będą mieli ten sam problem(to nie komercyjny "event", gdzie są wynajęci porządkowi, miejsca są ponumerowane i w ogóle wszystko ma być super jak w zegarku ;) ).
Otwarcie biura zlotu o godzinie 8, tu sobie poczytajcie:
http://2017.forzaitalia.pl/harmonogram/
Odpowiedź organizatora na pytanie czy i gdzie można się jeszcze rejestrować: ForzaItalia.pl Na miejscu, w biurze zlotu, albo po prostu przyjechać
Mi się trochę plany zmieniły i jest szansa, że odwiedzę zlot