Fotki jak najbardziej się przydadzą wiec możesz śmiało podesłać bo raczej nie ori wpadnie ale myślę docelowo nad wysuwanym ekranem.
Printable View
Fotki jak najbardziej się przydadzą wiec możesz śmiało podesłać bo raczej nie ori wpadnie ale myślę docelowo nad wysuwanym ekranem.
Jak najbardziej jest kod do zmieniarki. Posiadam 156 FL 2005 r i mam 2 karty kodowe, do radia i do zmieniarki inna :)
Chłopaki i dziewczyny, pozwolę się podłączyć do tematu :)
Mam u siebie connect nav z seryjnym zestawem bluetooth, zestawem głośników BOSE i subwooferem w bagażniku.
Zastanawiam się czy da radę podłączyć do niego "cyfrowa zmieniarkę"
W radiu z tył widzę, że jakieś gniazdo jest jeszcze wolne + w małym schowku w bagażniku nad subwooferem jest metalowa ramka wyglądająca właśnie na jakiś uchwyt na dodatkową zmieniarkę, nie widzę tylko żadnej wolnej wiązki za radiem ani w tym schowku :(
Myślicie, że da radę zastosować coś w tym stylu->
http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka...242206186.html
??
Miałeś tam fabryczną zmieniarkę cd ale z tego co piszesz ktoś poprostu ją wymontował razem z przewodami, a yatour z linku jak już w kilku innych tematach pisałem nie podejdzie pod connect , connect nav czy też navigator, one współpracują tylko ze zwykłym blaupunktem high cd
Czyli jedynym sposobem podłączenia jakiegoś nowocześniejszego źródła dźwięku (aux, usb czy chociażby karta pamięci) zostając przy seryjnym radiu jest transmiter FM?
:(
No trudno