Z dobrze poinformowanego źródła - decyzja o wymianie była w FCA a całą resztę załatwiało Bielsko Biała. "Leśne Dziadki" nie rozumieją, że czasy "niech się cieszy, że w ogóle dostał" minęły bezpowrotnie.
Z dobrze poinformowanego źródła - decyzja o wymianie była w FCA a całą resztę załatwiało Bielsko Biała. "Leśne Dziadki" nie rozumieją, że czasy "niech się cieszy, że w ogóle dostał" minęły bezpowrotnie.
Jeśli chodzi o Centrum Sprzedaży w Bielsku, to wystarczy odwiedzić ten salon, aby przeżyć jakąś przygodę :) Byłem 2x celem poznania oferty na zakup Giulii. Za pierwszym razem po godzinie spędzonej w salonie udało mi się porozmawiać jedynie na temat warunków finansowania (jednak bez ceny samochodu, tej nikt mi nie potrafił podać), innej obsługi brak :) Za drugim razem udało mi się po 30 minutach nawiązać rozmowę ze sprzedawcą, który obiecał przesłać ofertę na maila (nie wiem dlaczego nie mógł jej podać od razu), a na pytanie o jazdę testową oznajmił, że niestety wszystkie egzemplarze wzięli sobie pracownicy, bo to była przecież sobota i są wesela :D
Ostatecznie minęły 2 miesiące i dalej nie ma oferty.
Fajnie wygląda opcja sprawdzenia auta przed zakupem, niedrogo i fachowo, trwa to ze 2h. Jakież było zdziwienie kupującego moją poprzednią Alfę klienta, gdy w 3/4 sprawdzianu mechanik oznajmił: "no to czas na przerwę, wrócę za pół godziny" :)
A jak się te 6 miesięcy Mercedes i Jeep sprawowały ? nie w sensie wrażeń z jazdy tylko czy psuły się ?
[MENTION=76254]Firste[/MENTION] - Miło powitać Ciebie w gronie użytkowników Alfy Romeo, ale czytać należy całe wątki a nie ostatni post.
Przeczytałem z 10 stron i nie znalazłem tej odpowiedzi. Tamten wątek miał 40 stron ... na serio myślisz, że ktoś poświeci pół życia, by całośc przeczytać by dowiedzieć się w sumie dupereli? Mamy 2017 r., te forum ma formę archaiczną, za mało treści na 1 stronie. Chociażby twoje zdanie to 1 linijka, a stopka z boku jest z 20x wyższa.
500x przeczytam jakie miałeś Alfy, zanim się czegokolwiek dowiem.
Jeżeli walczycie o użytecznośc forum, to może czas zastanowić się nad nową szatą, zamiast odsyłac do 40 stron czytania. Cały czas żyjecie w 2010 r?
Dzięki za przywitanie, mi tez miło :D :)