-
Czyli tak naprawdę gra niewarta świeczki.. No dobra, dzięki za odpowiedź, bo w sumie nie pomyślałem, że zarówno chowanie tego jak i ciągłe zakładanie/zdejmowanie może być czasochłonne :D Te zawijane to też ciekawie wyglądają, ale fajnie jakby ktoś potwierdził, że się sprawdza..
-
[MENTION=8469]Masa625[/MENTION] Dzięki za info ;-).Moją musiałem oddać synowi do 145,więc dziś sobie kupiłem nową.Choć muszę przyznać,że do tej pory używałem odmrażacza w aerozolu i też dawał radę.
Pozdrowienia Marek
-
te odmrazacze to też zależy jakie. te za 5pln w marketach to szajs jakich mało. nie dość że słabo działają to jeszcze butelka na długo nie wystarczy. chyba że ktoś stosuje droższe markowe produkty. Ale lepiej już chyba taka szmatę zakladac niż płacić jakimś cwaniakom za te pseudo odmrazacze
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
-
Całkowicie się z Tobą zgadzam co do odmrażaczy za 5,- to szkoda kasy na badziewie.Ja kupowałem taki 750 ml w aerozolu i płaciłem coś ok.40,- .Jest dobry,już przetestowany.
Jednak szmata ;-) jest znacznie lepsza a ta wydaje się dość dobra,bo można osłonić nią całą szybę.Przetestuję dziś jak pojadę na nocną zmianę .
-
myślę że będziesz zadowolony;)
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka