-
[MENTION=24352]siewcu[/MENTION] to ty chyba nie masz pojęcia o czym mowisz, to sa ludzie ktorzy robia spawy pod rurki nie na takie cis jak 2-3 bary gdzie pod rentgen idzie spaw takze ten tego....to ze sobie byle gosciu tjuningowy krzyczy za nasmarkanie gruba kase to niech sobie krzyczy, jego biznes i jego klienci poprostu mieszkam w miescie gdzie da sie załatwić duzo taniej, ba mam szwagra co zatrudnia ludzi na rafinerie ale ze to byly szwagier no to ...moze zrobie inny dolot jak ociepla sie relacje
-
Mi już ręce opadły. Nie masz pojęcia o robieniu dolotów i chyba zrozumienie tego całego procesu jest dla Ciebie zbyt dużym wyzwaniem, którego nie ogarniesz. Ja kończę pisanie w tym temacie, bo i tak co napiszę to jak grochem o ścianę.
PS. W dupie mam co Twój szwagier spawa i to głęboko, tak samo jak spawy prześwietlane rentgenem i jego pracę. Niech sobie robi co chce i spawa co chce, dla mnie nie jest ani trochę lepszy od normalnego, ogarniętego spawacza.
PS2. Jak chcesz tak cwaniakować to pojedź sobie na drugi koniec kraju do MG Motorsport i objedź gościa z góry na dół, że nie pracuje w rafinerii tylko robi tjuningowe smarki na wydechach.
-
Misiu7911 jestem chętny na orurowanie do 2.4 jtd mogę prosić o jakieś zdjęcia? Chcę to do 166 spasuje?? Pozdrawiam
-
Do 166 robię tylko pod seryjny ic. Jakby co pisz na pw.