Generalnie jak samochód się zepsuje to wszystko jest możliwe ;) sprawdzaj po kolei innej opcji nie ma jesli nie wali błędami.
Printable View
Generalnie jak samochód się zepsuje to wszystko jest możliwe ;) sprawdzaj po kolei innej opcji nie ma jesli nie wali błędami.
No i tak, jak myślałem. Nie dają rady niczego wymyśleć, uczepili się tego rozrządu, ale nie mają ani znaków na rozrządzie, ani urządzenia, więc ciężko im stwierdzić poprawność ustawienia. Mają jeszcze z rana szukać, ale coś czuję, że skończy się w ASO.
No właśnie nie...
A nie podobno był błąd P0235
Przeladowanie turbawki. To by tlumaczylo spadek mocy ale nie problemy x odpaleniem. Sprawdz mapsensor i overboost. Wyczysc. Moze pomoze ale przekonasz sie dopiero hak odpali. A tak mnie teraz naszlo ze moze immo zglupialo i dlatego nie odpala.
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
Immobiliser raczej nie, bo odpala, tylko obrotów nie trzyma, i gaśnie. Może cały komp?
Pompa paliwa, przeskoczony rozrząd....
Chłopaki się poddali, zawiozłem do ASO BOŁTOWICZ Warszawa. Zobaczymy co oni wykombinują...
dla potomnych, dzwonił gość z aso - uszkodzeniu uległo koło pasowe i czujnik obrotów wału korbowego... koszt 900zł.
Mam nadzieję, że diagnoza trafna, i że po naprawie będzie ok. Niestety to dopiero po świętach.
Dzięki [MENTION=74418]pawelb[/MENTION]tu za odzew.
Jak naprawię to dam znać na bank, czy działa