Tez mam wnękę w Veloce z 2017r audio std
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Tez mam wnękę w Veloce z 2017r audio std
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jest też wersja nie tylko z wnęką ale także z "pojemnikiem".
Jednak mam taką :D Nie zauważyłem jej bo była tam gaśnica :)
Szczerze to jakoś specjalnie mi nie przeszkadza, że nie mam tej "skrytki" bo idealnie pasuje tam torba :)
Załącznik 246796
Zdjęcia pokazują boczek lewy bagażnika a w tytule jest "...... w podłodze bagażnika".
no to przecież o tym właśnie jest ten temat. w poście 1 wrzuciłem zdjęcie real, a w poście 4 link do ePera. nie czytał kolega całego wątku chyba
- - - Updated - - -
ja tez nie tęsknie za tym, mało praktyczne miejsce, a że plastik, to jak się coś tam włoży to tylko będzie się tłuc w bagażniku. temat traktuję jako ciekawostkę i info dla innych potencjalnie zainteresowanych Giulią, że moze być tak lub inaczej a info o tym w cenniku/konfiguratorze czy katalogu nie ma - jak zawsze tylko na forum wiemy więcej:)
sprawdziłem obrazy pokazują się na 2 kompach w tej chwili, może masz chwilowy problem z forum - tak było faktycznie koło południa - nawet poskarżyłem się na to w dziale sprawy_organizacyjne w temacie o zgłaszaniu usterek.
co do linka to z ePerem jest tak, że klikasz link, napisze Ci tam jakieś bzdety, dajesz OK przez co Ty dostajesz sesję i jesteś bieżącym przeglądającym (wykopujesz poprzednika), ale idzie do głównej strony ePera. wtedy jeszce raz na forum klikasz link i już ładnie wchodzi w odpowiednią stronę - tą samą którą wrzuciłeś w pdfie :)
Podobnie sporo obcinany jest bag w Stelvio, jak ktoś ma nagłośnienie