domyslam sie ze ciut inaczej to wygllada i w przupadku o ktorym pisze nie odtwarzasz spotify z media tylko z apki aa w podmenu myzyki, i masz inny interfejs realizowany zapewne na telefonie.
Printable View
domyslam sie ze ciut inaczej to wygllada i w przupadku o ktorym pisze nie odtwarzasz spotify z media tylko z apki aa w podmenu myzyki, i masz inny interfejs realizowany zapewne na telefonie.
Wielkie dzięki za odpowiedzi.
Carserwis zaoferował mi na tę konfigurację rabat w wysokości 5%. Podziękowałem, bo 5% daje Kia na Stingera w wersji XL, który ma znacznie lepsze wyposażenie, a broker zaoferował na A4/A5 w konfigu na 190-200 tysięcy ponad 20% zniżki. Poczekam do grudnia i roześlę konfigurację do innych dealerów.
Zainteresowała mnie jednak oferta najmu długoterminowego dla osób fizycznych. Pojawiło się kilka aut cennikowo za 190 tysięcy wystawione za 148, ale tylko w ofercie najmu. Jak to się dealerowi kalkuluje, że może dać 40 tysięcy zniżki na najem, a za gotówkę 5%?!
z tego co wiem to nie dealer daje taki rabat tylko fca, inny jest dla prywatnych, inny dla firm a jeszcze inny na abonamenty dla brokerow
Może dlatego, że Ty dostajesz 5% zniżki na jedno auto, a firma najmująca bierze ich całą flotę i mają specjalne warunki z dealerem albo FCA.
ale przy najmie z reguły masz limit kilometrażu
czyli: masz auto, płacisz za nie ale powinieneś mało nim jeździć:))
Panowie co to jest za opcja ktoś wie
Amortyzatory aktywne zmieniające poziom tłumienia drgań
Przydatne
Ja przypadkiem mam tą opcję :) Teoretycznie dostosowują poziom tłumienia do warunków i stylu jazdy, nie mam niestety porównania ze standardem. Dodatkowo po przełączeniu na "d" mocno utwardza i usztywnia się zawieszenie, przyjemne na dobrej drodze.
W terybie Dynamic amortyzatory "zmniejszają kołysanie poprzeczne". Tym przyciskiem można to WYŁĄCZYĆ.
Spora część osób myśli że to przycisk utwardzenia a tak nie jest