Sprawdzę, bo nie pamiętam a i tak muszę sobie dokupić.
Zrobię rozeznanie w hurtowniach.
A.jak tam filtr? Nadal cena jak za cały serwis?
Printable View
widac ze sie staraja ale przy tym wolumenie to tez nie ma na inwestycje, maja dwie niszowe marki, fiat juz chyba tez jest niszowy. najwazniejsze ze od strony serwisu trzymaja poziom
No więc jak na Q to na tym Allegro mają tanio, bo w hurtowni jedynej w jakiej jest kosztuje prawie 500/5 l.
Natomiast ja zostaje przy Power Sport. W zeszłym roku płaciłem 360/8 l., a teraz wychodzi niewiele drożej. Tak czy tak muszę wykorzystać to co mi zostało.
Natomiast filtr kosztował podobnie, ale ja kupiłem wtedy 6 w cenie 1 :D :D :D ..i mam prawie na 6 lat
Zastanawiam się, jaki macie problem z laniem oleju jaki przewidział producent. Auto mało popularne, zbyt krótko na rynku żeby kombinować z innymi olejami. Może się mylę, ale oszczędność kilku złotych to przy aucie za 400 brzmi jak cebulactwo. Gdyby ktoś testował te oleje i mówi: proszę państwa, olej Millers jest dużo lepszy bo.... niż ten seryjny, to ok można. Ale ryzykować utratę gwarancji, bo Piotrek ze zmienolej tak twierdzi że inny jest na pewno lepszy to słaba sprawa. Oczywiście mogę się mylić.