-
Koledzy już pytali ale chyba ciągle szukają nowego za niewielkie pieniądze ale takich promocji nikt nie robi.
Nowy spory wydatek jak za przewód ale w ASO i spokojnie liczą sobie prawie aż 1000zł !!!
Zakucie to wielka loteria w tym przypadku i jak na razie, to tylko jeden sie udał zakuć i ponoć jest ok a tak przynajmniej utrzymuje użytkownik
-
A to slawek986 ile za przewód wolasz? Nr fabryczny podać?
-
Od dzisiaj dołączam, do chyba skromnej grupy zadowolonych (póki co), którym po zakuciu węża nic nie buczy. Nie odczuwam też żadnych anomalii w pracy układu wspomagania choć po lekturze tego wątku mam nastawienie, by koniecznie do czegoś się przyczepić - kto wie co usłyszę jutro? :sarcastic: Naprawa pęknięcia i nowy płyn (stary zgubiłem po drodze do warsztatu) kosztowały mnie 300zł. Według relacji mechanika zaraz po złożeniu też dłuższy czas buczało ale po odpowietrzeniu całość zaczęła działać normalnie i oby tak pozostało jak najdłużej :dance3:
-
A możesz powiedzieć - czy ci gumowy odcinek wymieniali? Jeżeli tak-to czy były tam dodatkowe zakucie tzw dlawik ów?
- - - Updated - - -
A i jeszcze jedno - jakiego koloru masz płyn?
Ja od mojego mechanika usłyszałem że za małe ciśnienie jest i temu buczy na wolnych obrotach podczas kręcenia kierownicą. Już zastanawiałem się czy sprawy nie załatwi płyn - a mianowicie wymiana z czerwonego na zielony, niby mniejsza gęstość..
A już też zacząłem glowkowac czy aby z dwóch dlawik ów został tylko jeden - zwiększy przepływ, i z związku z tym ciśnienie