dopisuje się do listy MM o 9
Printable View
dopisuje się do listy MM o 9
Ja też wstępnie
Czyli 4 osobowa Ekipa tylko pojedzie? Zawsze to i tak juz lepiej niz samemu jechac.
Witam, my też chetnie przyjedziemy ( ja i żonka ), dopiero sie zarejestrowaliśmy tu, ale pomysł zobaczenia tylu alf na raz jest dobry, więc dopiszcie nas do listy. Parę pytań odnosnie spotkania, rozumiem że to jednodniowe spotkanko, gdzie pojeżdzimy trochę, pogadamy o mechanikach, kierowcy pija wodę a pasażerowie piwo. Do zobaczenia !
MD team tak dokladnie jednodniowa impreza tematy rozmow sa rozne na zlotach nie koniecznie alfa i mechanika :-) Zreszta jak przyjedziesz sam sie przekonasz to taki jak by jednodniowy zjazd rodzinny :-) A co do napojow no coz kierowcy nie koniecznie musza pic wode :) Jest jeszcze KUBUS :D A swoja droga czy przyjedziesz do nas do Rybnika pod MM i wyruszusz z nami do Zywca czy jedziesz z Ekipa z Katowic? Pozdrowka i do zobaczenia.
Hej,
Ja jednak będę jutro jechał z Krakowa, więc na mnie proszę nie czekać. No chyba, że coś by się miało w ostatnim momencie zmienić, to wtedy się zjawię. Jak mnie nie będzie do 9.15 to jedźcie beze mnie.
Pozdrawiam
Troche szkoda, ale w Pszczynie polacyzmy sie i bedzie fajnie. Mam nadzieje, ze pozostali chlopacy przyjada i chociaz skormna bo skromna ale razem pojedziemy i ze ktos bedzie znal droge do Pszczyny bo ja nie znam z Rybnika :-)
A gdzie reszta?? z Rybnika wyruszyły tylko dwie alfki 145:)
Poprawka, 159 też była :)
Tylko, że ja jechałem przez Kraków. Tak też i wracałem ;)
Wiem rozmawialiśmy na spocie jak przyjechałeś:)