-
Zderzak, Prawy przód malowany, progi robione, maska malowana bo pojawiły się odpryski od kamieni i chyba prawe nadkole z przodu, książka serwisowa prowadzona tylko przez okres trwania gwarancji, nie zapytałem na ilu był robiony ostatni wpis... Auto robione u mechanika, który podobno jest na tym forum, auto po detalingu, olej selenia racing, przyjechała ze Szwajcarii. Nie wiem, trochę mnie martwi luka w książce... dostałem foty samochodu na zimowych kołach i tam już są znaczki Bertone, oraz fotę przed zakupem w Szwajcarii i te lusterka już były.
-
Odpuściłeś tą czarną ???
Bo dalej wisi na olx
pozdro
-
Nie, nie odpuściłem. Jutro lub we wtorek będę miał info ile to potrwa. Gość jechał z kobietą na dwa auta pod Radom(tam mają rodzinę) i następnego dnia(wczoraj) mieliśmy dobić targu:) niestety na trasie mieli awarię Jeepa i wracali do domu alfą a Jeep na lawecie. W poniedziałek auto jedzie do aso i oszacują ile potrwa naprawa - podobno coś grubego, do tego czasu sprzedający musi mieć auto.
-
aha
ale to Ty szukasz diesla czy benzyny ?
Bo widzę ze jedno ON, drugie PB ...
A biała ładniutka ...
I kolor praktyczniejszy niż czarny ;)
Masz więcej info na temat tej białej ?
-
Diesel ale nie wykluczam jts-a. Niby wszystko dograne z tą czarną ale dopóki nie ma się auta w garażu to trzeba być czujnym... jeśli chodzi o białą to chyba wszystko, gość zapewnia, że igła. Rok w Polsce i przejechała tutaj koło 5 tyś.
-
Biała w jts sprzedana, ja jeszcze na czarną muszę poczekać tydzień. Pojawiła się godna zainteresowania --->.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#f5c30d6432
Nie wiedziałem, że wersja Blackline III nie miała fabrycznie dpf-u
-
Alfa już w garażu, przejechała trasę Kraków-Warszawa bardzo sprawnie:) generalnie wazystko ok, środek czysty, skóry nie popękane bla bla bla wsYstkie naprawy o których pisał sprzedający potwierdzone fv z ASO czyli praktycznie caly zawias przod, amory tyl, tarcze kolocki przod, rozrząd , olej filtry. Rzeczy o ktorych nie wspomnial to mala wgniotka parkingowa na lewych drzwiach, czujnik parkowania coś nawala, i zaczem sie wypina na przednim zderzaku pod lewą lampą, urwana „klamka” od schowka . Felgi 18 letnie w super stanie wraz z oponami z tamtego sezonu, zimówki na 16-kach ostatni sezon. Ogólnie bez większych niespodzianek:)
-
Gratulacje, to niebanalne auto o ponadczasowej stylistyce, w miarę bezawaryjne. Jak na GT całkiem pakowne.
-
Po kilku przejazdach jestem zachwycony tym autem:) Już nie mogę się doczekac jak założę 18-stki:) w przyszlym tygodniu auto jedzie na wyłaczenie egr i klap wirowych, fabrycznie bez dpf.
-
dokup pokrywę bezpieczników na akumulatorze ;)