Formula 90 bardzo dobry produkt. Tylko juz sie kwota robi duża. Studio wezmie okolo 250 pl za pranie siedzeń, wiec lepiej oddać.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Formula 90 bardzo dobry produkt. Tylko juz sie kwota robi duża. Studio wezmie okolo 250 pl za pranie siedzeń, wiec lepiej oddać.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Prałem kiedyś takie siedzenia w 20 letniej Merivie chyba nigdy nie sprzątanej. Doprowadzenie takich foteli do normalnego stanu zajęło mi z 4h. Ale się udało. Jedyna opcja to dobry prespray plus płyn do prania ekstrakcyjnego z odkurzaczem. Innej opcji nie ma. Środki na szmatkę tylko mogą pogorszyć sprawę, a to i tak zaraz wyjdzie.
To fakt, chyba trzeba poświęcić trochę czasu i zrobić tak jak pisze [MENTION=64868]rewan[/MENTION]. Innej opcji tak naprawdę nie ma.
Ja oddaje autko firmie, która zajmuje się praniem tapicerek i sam nie bawie się w to.
Kolego kup APC z RRC kosztuje 15-20zl powinno dać radę. Na YouTube są filmiki jak sobie radzi z tego typu zabrudzeniami.
Kolejny przykład na to, co potrafi zrobić marketing "firmy" RRC.
I w jaki sposób miałby to zrobić tym APC? Po pierwsze, nie jest to środek do prania. Po APC najczęściej wyłażą plamy. Poza tym wypadałoby to jakoś wypłukać. Jeśli użyjesz samego APC, to czym zamierzałbyś to zrobić?
nie warto sie w to bawic lepiej skorzystac z uslug profesjonalnego serwisu detailngowego