U mnie poszło po kablu, bez prucia kompa. Jaki on jest - sprawdzę później.
Printable View
U mnie poszło po kablu, bez prucia kompa. Jaki on jest - sprawdzę później.
[MENTION=80922]fts[/MENTION] zrób zdjęcie swojego sterownika
zdjęcie bez problemu zrobisz od strony reflektora, tam jest naklejka
Załącznik 255616
To coś metalowego tuż przed akumulatorem
Ten sterownik robi się bez najmniejszego problemu i żadnego specjalnego sterownika tu nie było. Jeśli jest to ostatnia edycja edc16c39 to nie da się odczytu zrobić po złączu (zakres map przesunięty w przestrzeni adresowej) ale programowanie odbywa się bez najmniejszego problemu po obd2 trzeba mieć tylko pełnego flash-a.
I robi to zarówno magpro jak również cały alientech (kess po obd, ktag na stole - mowa oczywiście o oryginalnych sprzętach a nie chinolach).
Nie rozumiem w czym dla kogoś w temacie mogło to być problemem, nawet zabezpieczony sterownik jest do ogarnięcia tyle że trwa to kilka minut dłużej.
Pozdrawiam
Tak jak napisałem w którymś z postów w tym temacie - ten tuner robił już wiele aut z tym sterownikiem i nie miał żadnego problemu. Problem ma tylko z moim. Z resztą nie tylko on, ale także kilku jego znajomych po fachu.
Sprzęt ma oryginalny, nie żaden chiński. Jest to bardzo dobry specjalista, współpracujący np. z Michem z M4K Garage.
Podobno da się to zrobić tylko jednym sprzętem - jestem już umówiony do niego na czwartek i dam znać czy tym razem się udało.