Czyli śmiało można montować koło z 159 i powinno wszystko pasować tak?
I czy jest ktoś w stanie podać numery części żebym się upewnić czy napewno do mnie będzie pasować?
Printable View
Czyli śmiało można montować koło z 159 i powinno wszystko pasować tak?
I czy jest ktoś w stanie podać numery części żebym się upewnić czy napewno do mnie będzie pasować?
Skontaktuj się z [MENTION=34058]KaaC[/MENTION], może podpowie.
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
Wszystko będzie pasować, nie trzeba konkretnie mieć całego kompletu z 159 2.4 20v
Dwumas jak viader pisał niestety nie kosztuje 1500zl - jak już to regenerowany.. Nowy to koszt troszkę ponad 2000, ale jak coś mogę Ci ogarnąć komplet dużo taniej niż normalnie, po prostu w hurcie jaki mam.
Wysprzeglik w 2.4 20v w 159 (nie we wszystkich) był ciut inny.
Możesz mieć sprzęgło docisk z 156/166, a dwumas z 159 i odwrotnie.
Wysłane z mojego MI 8 UD przy użyciu Tapatalka
Dzięki kolego napewno te informacje się przydadzą bo jest różnica w cenach cEaci do 156 i 159
Pod koniec tamtego roku w Tanim fiacie nowa dwumasa w cenie okazyjnej okilo 2400 i komplet sprzęgła z dociskiem i lozyskiem 1000 , po odeslaniu starego dostalem zwrot 200 zl czyli komplet mnie wyszedl jakies 3200 .
Mechanik mi ogarnął już cały zestaw z dwumasą z 159 za 2700 po swoich znizkach więc uważam że cenowo bardzo atrakcyjnie jak na tę półki cenowe zestawów do 156 także pomoc kolegi wyżej bardzo się przydała. Pozdrawiam. Oczywiście poduszki zawieszenia silnika do wymiany bo dwumasa spustoszyla to co bylo
Na nowych częściach czy regenerowane?