Cytat:
Napisał Sysio166
:|?: WITAM ! CZY MI TEŻ MÓGŁBYŚ PUŚCIĆ TĘ PŁYTKĘ ????? :|?: [/b]
Printable View
Cytat:
Napisał Sysio166
:|?: WITAM ! CZY MI TEŻ MÓGŁBYŚ PUŚCIĆ TĘ PŁYTKĘ ????? :|?: [/b]
Nie mam już, swój oryginał oddałem koledze Carlosito, bo u mnie i tak nie działała.
Mapy sciągniesz z emule albo torrenta - wypal plytke i działa. Tym sposobem mam mapy do wiekszosci krajow europy. Potrzebowałem pilnie mapy Norwegii ale niestety takowej nie znalazlem do AR166, znalazlem natomiast mape skandynawi do opla i dziala!!! - co prawda nie jest zbyt dokladna. Jak wybiore trase do najblizszego serwisu to mi wyszukuje serwisy opla - i to pewnie jedyna róznica :)
Mógłbyś podać więcej info o tej mapie? Nazwa pliku i gdzie znaleziona? Próbowałem parę różnych map Navteq'a i nie chciały działać...Cytat:
Napisał klimekkk
Witam.
Zakupiłem alfe 166 i nie mam pojecia jak odpalic radio które jest zablokowane przez kod. Moze ktos podpowiedziec jak spowodowac zeby radio zaczelo dzialac :D
"Zakupiłem alfe 166 i nie mam pojecia jak odpalic radio które jest zablokowane przez kod. Moze ktos podpowiedziec jak spowodowac zeby radio zaczelo dzialac "
Idz do serwisu alfy ze spisanym numerem seryjnym radia i popros o zamowienie kodu ICS - jak masz szczescie to na radiu znajdziesz nie oderwana naklejkę z kodem - niektórym sie to trafilo.
tu znajdziesz opis jakwyjac radio
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...ive-guide.html
Kolejna mozliwość to zamowienie kodu u angoli
http://www.car-audio-accessories.co....adio-codes.php
- jednakże nie każdy model potrafia zlamac - mojego 2580 nie potrafili - więcej znajdziesz na forum alfaowner.com
"Mógłbyś podać więcej info o tej mapie?"
mapa oplowska to wlasnie to
Navteq_Navtech_Scandinavia_Opel_2006-2007_CD_5571.iso
szukaj na torrentach i na emulu pod haslem: navteq, navtech, navi... Jest tego cała masa
Miałem Oplowską i też nie chodziła. Chyba, ze coś u mnie jest nie tak ;//Cytat:
Napisał klimekkk
Wszystkie mapy jakie u mnie dzialaja maja taki format:
po wlozeniu plyty do virtualnego napedu (deamon, alcohol) widze na płycie 6 folderów i 1 plik - i te mapy muszą działać!
MAM PROBLEM Z KOMPUTEREM W ALFIE 166.DO TEJ PORY BYLA ZABLOKOWANA NAVI,A TERAZ NIC NIE DZIALA.POTRZEBUJE KODU