No... w naszych to sie nawet siedzenia nie skladaja :)
Printable View
No... w naszych to sie nawet siedzenia nie skladaja :)
No ja postaram sie ogarnąc Grila, wsumie wstawiłem tubaske z Alfy do Cytrusa ale jakos miejsce sie znajdzie... wkoncu to rodzinno - dostawcze auto :)
A czy jest juz ustalone jakies miejsce spotkania w stargardzie badz w okolicach lotniska?
To ja też sie pisze i mam dużego grila. ale niech ktoś kupi brykiet ale brykiet i podpałke w płynie. gdzie sie rano spotykamy
Rano spotykamy sie Jasiu tam gdzie ostatnio czyli na parkingu koło reala o godzinie 9.00... a na Kluczewie gdzies sobie przycupniemy i w miłej atmosferze rodzinnej rozpalimy grila... itd :)
Pozdro
No tak, ale fajnie byloby sie zgadac na jakies konkretne miejsce o jakiejs tam mniejwiecej godzinie tak zeby sie nie szukac (dotyczy np mnie i moze innych z innych stron niz szczecin, ktorzy ewentualnie przyjada).
Marcin sądze ze nie będziemy już kombinowac i spotkamy sie na lotnisku w Kluczewie, chyba ze dołonczysz do nas w Zieleniewie, zapewne koło 9.30 powinnismy tamtędy przelatywac... jak cos to dzwon jutro - 512322035
Pozdro
Elo.... i jak wrazenia po spociku ?...
Jak dla mnie to na kluczewie było troszku stypowato, za dużo zakazów przez co wiele aut nie mogło startowac np. Pikero Sabem :) to sie chłopak wkurzył ...
Na jednym z forum pisali ze Ritmo nie przyjechało ze względu na regulamin, chodziło tu mniej wiecej o to ze Fiacik wogole nie ma przglądu...
Dobrze ze gril w miłej atmosferze i spokojnym miejscu wypalił :)
Zapodajcie jakies fotencje :)
Pozdro