Tak jak napisal powyzej AR_33 - w połowie wrzesnia powinna ruszyc strona Klubu i na niej bedą podane zasady rejestracji. Na dzien dzisiejszy pewne jest to ze trzeba będzie spełnić "kilka" warunków oraz to że będzie opłata członkowska.
Printable View
Tak jak napisal powyzej AR_33 - w połowie wrzesnia powinna ruszyc strona Klubu i na niej bedą podane zasady rejestracji. Na dzien dzisiejszy pewne jest to ze trzeba będzie spełnić "kilka" warunków oraz to że będzie opłata członkowska.
ja tam nie mam nic przeciwko corocznej opłacie członkowskiej. ludzie w to wkładają trochę serca i pracy na pewno więc logicznym jest że jakaś składka jest wskazana :)
tylko tak sobie myślę że może fajnie by było gdyby ze wraz ze wstąpieniem każdy z członków z ramach tej opłaty dostał pewnie jakąś kartę członkowską i jakieś na prawdę skromne bajery w stylu np. dwóch małych naklejek Alfaholicy /element naklejany w umownym przez wszystkich członków miejscu tak żebyśmy się mogli wszyscy bez problemu rozpoznawać na drodze:)/
..albo jakaś inna fajnie zaprojektowana naklejka klubowa na której byłby też indywidualny każdego nick z forum
..może jeszcze jakaś smycz na przykład - to był by bardzo fajny i poręczny gadżet, którego koszty zamówienia przy większej liczbie na pewno nie wyszły by drogo;)
tak sobie myślę.. i też czekam w takim razie na zapisy :)
ale tu nikt nikogo nie pogania ;)
ze spokojem czekamy :)
Ze spokojem czekam i czekam...
ja również czekam :) z niecierpliwością :)
Ej spokojnie, ludzie ! Ja też czekam, od 2006/2007 ;)
sorry za OT
ty se pompon kup w końcu AeRkę --- :-)