trzeba patrzeć na allegro - kilka dni temu jeszcze były para OE nowa za 500 pln wiec sie da... Sam kupowałem OE new tarcze 330 za ok 120 pln/szt.
Printable View
trzeba patrzeć na allegro - kilka dni temu jeszcze były para OE nowa za 500 pln wiec sie da... Sam kupowałem OE new tarcze 330 za ok 120 pln/szt.
Z ciekawości, macie ktoś porównanie jakości pomiędzy PU z Olkusza a markami typu naprzykład Powerflex? Bo Powerflex wychodzi powiedzmy jajkichś 100PLN drożej (za zestaw dla obu przednich wahaczy dolnych; co sądzę już nie jest taki kosmos różnicy w cenie) no i jednak chyba mają trochę więcej doświadczenia w temacie...?
ja swego czasu poliuretany miałem w bravo w stabilizatorze -skrzypiało jak stara szafa - wymiana na inne z innym smarowaniem nic nie dało, wywaliłem to dziadostwo i zamontowałem gumowe - może mniej trwałe ale zawieszenie nie skrzypiało na każdej nierówności
Ona jest tak samo zrobiona jak oe
Wiem wiem- - jedno mnie martwi- rolą tulei jest także tłumienie drgań i wibracji- nie wiem czy dla reszty auta będzie to zdrowie z racji wrodzonej dużo większej sztywności materiału. Pomysł tych tulei zaczerpnięto ze sportu gdzie akurat są inne priorytety aniżeli u normalnego użytkownika może się mylę ale jak coś wparsowałbym tradycyjne tuleje.