Pytaj Cinka.
Printable View
Wycena Cinka:
Witam
W odpowiedzi na Pana pytanie:
- fabrycznie nowy moduł MA 590euro
- wymiana modułu 370netto
- uszczelki potrzebne ok 120netto
- filtr MA 110netto
- olej + filtr oleju 185netto
- ewentualna wymiana świec
- do cen w pln należy doliczyc 23% vat
Pozdrawiam
Po przeliczeniu cena wyniesie ok 3562zł (oczywiście zależy od kursu Euro ;)) Nie wiem jak z gwarancją ale i tak wolałbym jechać do ASO do ww Świdnicy za podobne pieniądze albo do ASO Żory. W autoryzowanym serwisie zawsze masz pewną gwarancję, część wiadomego pochodzenia i z takim kwitkiem auto na rynku wtórnym jest wiele bardziej atrakcyjne. Więc żaden szał z tym Cinsoft.
cena za sam moduł jest bardzo dobra, przegięcie za jego wymianę filtr ma kosztuje 60zł
Tylko pytanie, która wersja modułu. Jeśli podaje cenę za moduł w EUR, to jaka gwarancja. Przy cenie w EUR moduł napewno nie z polskiej dystrybucji. Czy Cinsoft daje gwarancję taką jak ASO (2 lata) i bierze odpowiedzialność za moduł i montaż. Polisa OC gwaranta?
Panowie, i jak z tym pozmianowy modułem.Jest mniej awaryjny?
jedyna zmiana jaka została wprowadzona to to ze tuleje są wkręcane na kleju. Nic poza tym w modułach się nie różni
Mi w autospektrum w Tarnowie full wszystko wycenili na 4200 i 2 lata gwarancji - Kolega ( pracownik ASO Jeep alfa ) oraz 3 inne osoby ( w tym mechanik z alfaholików powiedzieli że nie ma czegoś takiego jak aktywator pozmianowy i mniej awaryjny ( tylko klejenie poprawione ) ja na swoim niby walniętym module bujam się już od kwietnia i dalej nikt nie wie czy to on czy nie on :) a wywalić w ciemno 4k mi się nie uśmiecha więc smigam aż coś nie kleknie . Ps u mnie objawy tez się pojawily po wymianie oleju ale ja mam objawy praktycznie niespotykane stąd nikt nie da pewnej diagnozy :D ( na wczasy ponad 2k km objechałem bez objawowo :D )
problem z odpalaniem auta . Nie ma znaczenia czy inny czy ciepły , czasem pali od strzała a czasem za drugim lub 3 razem. Kilka dni spokoju a potem co chwilę problem .. zero błędów na kompie i desce . Podczas jazdy jeździ jak nowy . Zero dlawien , szarpan czy spadków mocy . Tylko to odpalanie .