Może caÅ‚e auto krzywe mialí ½í¸‚í ½í¸‚í ½í¸‚. Nie wiem mam to gdzies
Printable View
Jest delikatna różnica, ale większość klepanych oryginalne ma gorzej ustawione. Ciekawi mnie jak ze sztywnością tej maski jeszcze. Ale to sprawdzisz mam nadzieję jak auto odbierzesz :)
Yarek, a moze po prostu dobrego blacharza znajdź. Niech zrobi co trzeba, a reszte niech robi lakiernik.
Ja wiem czy jest. Wole nowa niż taka która zaraz mi może zgnic, a hejtrzy niech mówią co chcą. Każdy ma perełke za 12 tys i na wahacz nie stać bo wiem jak jest������, a jak ktoś wymieni na nowe to go zjada. Dodam maska 1150 + lakierowanie dwustronne, przełożenie i przezbrojenie 700 zł czyli 1850 zł. Hejt czas start������������
Założę nową. Prawda taka, że jak kupię używkę, to pewnie szlifowanie i malowanie. Nie wiem tylko, czy Ori, czy zamiennik. Pomyślę. Mam już dość czekania na okazję w bianco 296. Czerwonych, srebrnych i czarnych od groma, a białej nie ma od kilku miesięcy. Dzięki Panowie!
[MENTION=12645]Czarny_28[/MENTION], spasowanie maski wygląda bardzo dobrze wg mnie, tylko na Boga, zrób coś z tym zderzakiem bo odstaje z obu stron :rolleyes: