Zasada w KRK 1630, zakres jak u kolegów wyżej.
Printable View
Zasada w KRK 1630, zakres jak u kolegów wyżej.
u mnie po 46000km 2,2 veloce - niecałe 900zł - Opole. Do wyboru był jeszcze wrocław cena 1250 z autem zastepczym.
Ja właśnie jestem w małym szoku bo przegląd przy 60k bez wymiany płynu hamulcowego CarSerwis wyceniło na 1800zł brutto. Jutro szukam innego serwisu, może uda się coś taniej..
na pewno warto popytać- kwestia też co jest w planie serwisowym do wymiany a to już zależne od wersji silnikowej
Szczecin, jestem już umówimy , 1300 zł jeśli będą wymieniali płyn hamulcowy ( sprawdzą go) , jeśli bez trochę mniej .
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Gdyby był ktos zainteresowany:)
Warszawa 2.2 Diesel, przegląd przy przebiegu 60k, z wymianą oleju, ceny brutto:
Euromobil: 1000zł
Bołtowicz: 1100zł
CarSerwis: 1450zł (po negocjacjach) pierwsza cena 1800zł
Dukiewicz: 1900zł
Różnice polegają tylko na wycenie roboczogodziny, z tego co się dowiedziałem w podstawowej cenie w Carserwisie, 1800zł, a za robociznę ~900zł
Drugi przeglad Stelvio 280 z 22k kms, u dilera w Bawarii, ma kosztowac troche ponizej 400 euro. Zmiana oleju, filtra oleju, zmiana plynu hamulcowego, eventualne software update no i rutynowe "sprawdzanie" wielu komponentow, czyli w praktyce..... bull shit!
1350 zł w Szczecinie
Olej,filtry + płyn hamulcowy.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
ktoś robił 3ci przeglad po 45t tys w 2.0t ? oprocz oleju i filtra chyba swiece dochodza ?
Ja robiłem. Tylko olej i filtry.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk