-
Montaż jest banalny, wszystko pasuje, nic nie trzeba przerabiać. Osobiście poszedłbym w wymianę radia, wiadomo, drożej, ale przyszłościowo patrząc, zawsze możesz doinstalować navkę, inne apki do muzy, netflixa czy co Ci się żywnie spodoba
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
-
Z tego co udało mi się znaleźć, to w Polsce jest jedna aukcja na allegro z radiem z Allie:
https://allegro.pl/oferta/radio-nawi...4gb-8760110669
Do tego cena jest dużo wyższa niż na Allie. Jakbym się zdecydował, to raczej będę kupować właśnie z Alliexpress z wysyłką z magazynu europejskiego za około 1000zł, bo tyle wychodzi wersja 4gb Ram, 64gb rom.
-
Ja montowałem latem do Mito radio 2din Pioneer mvh-av290bt. Zależało mi tylko na BT i możliwości podpięcia kamery cofania i szybkim włączeniu radia po odpalenia. Do całej operacji potrzebna była ramka, którą musiałem przerobić bo radio siedziało za głęboko i separator antenowy. Zdjęcia z wymiany możesz poszukać w moim temacie o Mito.
Teraz raczej wrzuciłbym jakiegoś chińczyka z androidem, ale nie żałuje zwłaszcza że w planach jest wymiana głośników.
-
...a czy do MITO ze zwykłym radiem można bez problemów i tak po prostu podłączyć oryginalne radio z MITO ale to z ekranikiem?