Noo... z taką alcantarą i półskórą to byłoby super :)
No, a przy Alfie zawsze znajdzie się coś do roboty ;) nawet jak jest w super stanie :)
Printable View
Noo... z taką alcantarą i półskórą to byłoby super :)
No, a przy Alfie zawsze znajdzie się coś do roboty ;) nawet jak jest w super stanie :)
No raczej będzie musiał, bo z tego co widziałem to alcantara w 33 jest zazwyczaj bardzo mocno zniszczona (wytarta). :/
Jeśli chciałby dostać 33 z takim wnętrzem, to musi szukać 33 w wersji P4.
Przy P4 RECARO było standardem, takie wnętrze było też montowane w limitowanej wersji Monte Carlo z 1994r. Ale taką trafić o już graniczy z cudem ;)
Robert wstyd ! 33 byly w skórach tylko ta skora tak ochydnie wygladała ze to szok.. :/
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...009/07/203.jpg
No proszę, ja zawsze myślałem że nigdy nie było Alfy 33 ze skórą...
Widziałem tylko te półskóry.
A ta oryginalna wygląda jak z dużego Fiata, tylko gorzej ;)
Oj Robert nie powiem Ci jaki to katalog bo mam tego dużo od 33 na dysku. a było to w serii 3. Z serii 2 zawsze podobał mi sie czerwony dywan :) jak by o wsadzic do serii 3 i srodek z imoli hmmmmm ładnie by to wygladało :)
Czerwony dywan można jeszcze we Włoszech zamówić :)
Tylko, że to ksztuje straszną kase :/
Ale w Poznaniu jest gość który jak remontował sobie Spidera z lat 70 to zamówił kompletne poszycie na tapicerke i dostał, za ile nie wiem, ale ma orginalną tapicerkę i w dodatku nówka sztuka :D
Alfista92, a czemu chciałbyś zabrać się za 33???
Przecież każdy/albo większość doświadczonych alfistów uważa za ostatnią prawdziwą alfę 75...
Jakiś czas temu
http://www.autoscout24.pl/CustomerAr...d=vzwk4bmtktyp
była tu 75 1.8 turbo chyba evoluzione (czy coś na kształt) za 6000euro, więc sporo jak za 2X paroletnie auto!
Poza tym 75 była okrętem flagowym alfy i jest ich dość mało, więc cena 75 będzie wcześniej i szybciej rosła...
No 145Q, to żeś grubo pojechał :D
Powiadasz: "...każdy/albo większość doświadczonych Alfistów..." no pewnie jako doświadczony Alfista wiesz co mówisz :rolleyes:
Bo ja bym raczej uważał, że jest to kwestia do dyskusji, który model można uważać za ostatni prawdziwy produkt Alfy, no ale za pewne nie jestem doświadczonym Alfistą i z tąd te moje wątpliwości :P
heh czyli jednak dobrze mi świtało że były :)
75 - ostatnia czy nie ostatnia to 33 jest tak fajna że chyba nigdy się nie znudzi
---------- Post dodany o godzinie 10:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:04 ----------
jak nie będzie nic innego do roboty to sobie położysz wosk a później pojeździsz żeby się cieszyć swoim zadbanym autem :)