Załącznik 269743
Cena nowego zabójcza
Dobra, znalazłem taniej na Allegro, nie wiem skąd serwis wziął te ceny
Printable View
Załącznik 269743
Cena nowego zabójcza
Dobra, znalazłem taniej na Allegro, nie wiem skąd serwis wziął te ceny
Załącznik 269812
Jeszcze takie pytanie , to jest ten element ? Wymieniałeś z łożyskami itp czy samo to co na zdjęciu ?
Tak to ten element, wymieniałem też łozyska, możesz kupić łożyska SNR 32009.V.C12.UA, w paczkach z orginałami są własnie te łożyska. Mi całość wyszła 675 zł (dyfer, łozyska, podkładki regulacyjne uszczelniacze, olej, silikon na uszczelkę) z czego podkładki których nie użyłem opyliłem na fb za 100. Naprawdę zapytaj uzytkownika QBA, mi ogarnął dyfer w mega cenie.
Dzięki za namiar na łożyska , niestety QBA nie odpisuje chyba 3 dzień, ale i tak czekam na razie , słabo z gotówka i czasem
Nic nie wyszukuje po tym numerze . Napisałem do niego na fb
Racja, zjadłem cyferkę, 14460880 :)
Jeszcze takie pytanie , gdzie brałeś te oringi ? Na Allegro nic nie ma, na jakiejś stronie znalazłem jedna sztukę a na jeszcze innej zamówiłem 2 , niby wysłane poczta i nie doszły
Autosklep24.pl , jak nie mają na stanie to pewnie mogą sprowadzić, zresztą to zwykły oring, jak pojdziesz do hurtowni z oringami ze starymi to na bank coś dobiorą.
[MENTION=85781]GGienek[/MENTION] mam nadzieję że jeszcze nie wymieniałes dyfra, w tym pdfie zrobiłem błąd przy obliczaniu grubości podkładki, do różnicy głębokości osadzenia łożyska i podtoczenia na pokrywie trzeba dodać 0,12 mm a nie odjąć jak ja to napisałem. W dziale Zrób to sam wrzucę poprawiony pdf.