Turbo centrum w BDG polecam
Printable View
Turbo centrum w BDG polecam
Równie dobrze może tam siedzieć ori turbo i próbują Ci wcisnąć kit że masz tandete. Jak już w 1 kwestii lecą w luki to nie masz co im ufać w innej. Niech to obejrzy ktoś kto się faktycznie zna i niech to nie leci przez ASO.
A możecie polecić coś na Śląsku (najlepiej w Gliwicach)?
Jeśli miałbym regenerować turbo to od razu robić hybryde. Polecam PERUN TURBO
Zadzwon do Cinsoft Gliwice on moze miec nowki K04 w dobrych pieniadzach.Jak chcesz cos wiecej koni, to raczej regeneracji nie polecam, chyba ze masz sprawdzone miejsce.Perun Turbo jak najbardziej, jesli chodzi o hybryde
Skontaktuj się z cinsoftem. Mi zrobił hybrydę ale nówki miał chyba na regale od ręki do założenia. 30 tyś mam zrobione na niej. Wszystko w pożądku narazie.Mnie hybryda kosztowała 2 tys.netto ponad 2 lata temu.Kto robił mu hybrydę nie wiem ale śmiało mogę polecić.
Perun bierze ~ 2k netto za stage1, stage2 na k16 ~3k netto,
Oczywiscie trzeba wysłać swoją sprawną turbosprężarkę,
Jeżeli kolega nie będzie celował w > 290hp to nie ma sensu ładować hybrydy, szkoda dolarów,
Można się też pokusić o turbosprężarkę z 4c, ewentualnie giulietty poliftowej (są ciut inne, trzeba troche pokombinować), jeden amerykański tuner się chwli, że generuje ona przepływ na 320hp...
Skad masz onfo ze te turbosprezarki sa inne.Jak szukalem swojej nowki KO4, zglebilem temat dokladnie I wnetrze tych turbo jest takie same.
Gdzieś czytałem (4c-forums.com albo alfaowner.com), że jednak strona wydechowa jest większa w 4c,
Pomierzyłeś te turbospręzarki (inducer + exduser) zarówno na wydechu jak i na sprężarniu, miałeś je w rękach ?
Tu jest ciekawy artykuł: https://shopeurocompulsion.net/blogs...harging-system