Osobiście polecam marke Thule
Wysłane z mojego G8341 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Osobiście polecam marke Thule
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Jak przekroczysz te 5kg to chyba nic nie powinno się stać. Zauważ że przy niektórych bagażnikach piszą że maksymalne obciążenie 75/100kg. Mnie się wydaje że trzeba patrzeć w instrukcje auta jak jest max 50kg to plus 5kg nie będzie problemu
Edit : w tbi 50kg
Dla mnie to trochę śmieszne przewożenie rowerów samochodem.
Za 1500 zł można w dowolnym miejscu w Europie spokojnie wypożyczyć rowery dobrej klasy dla całej rodziny i jeszcze sporo zostanie. No i nie trzeba się martwić, że spadną, że ktoś ukradnie itd.
No chyba, że chodzi o pokazanie się, że jest się "fit".
https://autoczescisklep.com/pl/p/Alu...Giulietta/1629
Daje radę i dużo ciszej niż z ori.
O i to co pisałem powyżej, ładowność bagaznika 75kg a maksymalne obciążenie dachu 50/60kg
Tak jak obiecałem wysyłam zdjęcie obciążenie na oryginalnym 50kgZałącznik 270905
A co to jest ta "żeźba"?
Mamy wlasne rowery dopasowane do nas. Do testowania opcja wypozyczalni jak najbardziej jest Ok. Ponadto samochod tez mozna wypozyczyc w kazdym miejscu w Europie chyba nawet latwiej niz rowery, gdzie wypozyczalnie zazwyczaj lokowane sa przy bike parkach.
- - - Updated - - -
Swist orginalnego bagaznika faktycznie przeszkadza ? Wszyscy o tym pisza.
Analogia z samochodem nietrafiona. Ale jak jadę do USA, to też nie biorę swojego samochodu, tylko pożyczam na miejscu.