-
Witam. To i ja podepne sie pod temat, dopiero zaczynam przygode z Alfa.
W sumie mam maly problem z audio Bose, dziala wszsytko oprocz prawego wysokotonowego. Kable od glosnika do kostki w drzwiach sa cale no i dalej nie wiem gdzie szukac. Skoro do kostki w drzwiach ida oddzielnie wysokie i niskie to gdzies musza sie laczyc i dopiero ida do wzmacniacza, tylko gdzie tego szukac??
-
w "Alfa Romeo 156 eLEARN.rar" masz opisaną instalację BOSE
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...szych_alf.html
-
Wiem, przewertowalem DTE i eLearn ale nie widze nigdzie dokladnego schematu. Te co znalazlem to wysokie i niskie byly laczone przed gniazdem w drzwiach.
-
Szybkie pytanie-Głośniki
Witam.
Czy oryginalne głośniki są takiej samej szerokości co z systemu BOSE czyli 165mm ?
Pytam się bo wolę się upewnić zanim coś kupię :)
Pozdrawiam
-
-
Dzięki.
Właśnie w instrukcji obsługi pisze że system BOSE ma głośniki o szerokości 165mm, ale o zwykłych nic nie piszą dlatego pytam.
Temat w takim razie do zamknięcia.
-
mam pytanie czy zestaw BOSE z alfy 147 3D bedzie pasowac do GT ?
czywarto inwestowac w BOSE (mam do kupienia za 400zl, wzmacniacz, skrzynke i 4 glosniki )
-
1 załącznik(i)
definitywnie nie ! To cale BOSE jest przereklamowane, lepiej kupic za te 400 złoty dwa pożądne 16.5 mm głosniki na przód, 4 tweetery ewentualnie też dwa i jakąś zewnetrzna tube/skrzynie + wzmacniacz i nie ma porownania wiem bo posiadam coś takiego
Załącznik 117844
co prawda w samym bagazniku jest wiecej niz 400 zł ale serio nie oplaca sie inwestować w zalozenie bose'a bo są 1000 % lepsze alternatywy
-
Dobrej jakości CD wraz z Bose i nic lepszego nie potrzebuje w aucie. Nie każdy lubi wozić w bagażniku pudło ;-)
-
Ja właśnie sprzedałem pudło :) i będę montować oryginał bose tylko muszę jeszcze znaleźć jak podłączyć oryginalny wzmacniacz co w nim jest
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka