Ja tam osobiście 8 czy 9 tyś za 145 bym nie dał w życiu ale z kolei wyrwać 156 albo 147 w godnym uwagi stanie za te pieniądze też nie ma realnych szans
Printable View
Ja bym jej nie kupił , jak wspomniałaś koleżanka jeździ już 5 lat w Polsce , 145 raczej dobrej blachy nie mają i cena jak na takie auto jest dość wysoka. Każdy samochód się psuje ,jeden człowiek ciągle naprawia bo denerwuje go jak coś piszczy czy łomocze lub nie działa, a drugi jeździ aż odpadnie, zatrze się i pourywa .Później jak się trafi zaniedbany egzemplarz to nie wiadomo w co ręce włożyć.
Szukaj czegoś z ocynkowaną blachą i niedawno sprowadzone rok w kraju, może nudne Audi B4 :cool:
co to znaczy ze 145 dobrej blachy nie mają?? mialem 146 i grama rdzy na niej nie było, wazne zeby bezwypadka kupic... 145/146 po lifcie we wypasie jeszcze fajne autka są
Kurde mętlik w głowie mi robicie :] tak naprawdę z tego co już szukałam to chyba stwierdzam, że za tą cenę chyba nie trafi mi się coś w dobrym stanie :] wszystko zajechane, szpachlowane albo strzaskane :] załamka po prostu :]
jak chcesz jakis stylowy makaron to jeszcze bravo pierwszej generacji mozna poszukać zadbane a to to samo co 145 tylko nieco inne silniki..
http://moto.allegro.pl/listing.php/s...kie=0&a_text_i[1][0]=1999&a_text_i[1][1]=&a_text_i[4][0]=&a_text_i[4][1]=&a_text_i[5][0]=&a_text_i[5][1]=&a_text_i[14][0]=&a_text_i[14][1]=&a_enum[199]=all&a_enum[16]=all&a_enum[13]=all&a_enum[12]=all&a_enum[15]=all&a_enum[178]=1&a_mask[200][1]=1&change_attr=Pokaż
link z wyszukiwania z allegro :P jest parę ciekawych sztuk z Alf :P ale jeżeli tego auta się nie zasmakowało to mogą być opory z kupnem :D z resztą chcesz mieć w miarę zadbaną Alfę zajrzyj tu: http://www.forum.alfaholicy.org/samochody/
Jeśli chodzi o alfę mojej koleżanki to wydaje mi się, że z ceny trochę można by zlecieć. A jakoś ona mnie przekonuje ze względu właśnie, że to autko z dobrej ręki. Laska pedantyczna, pucuje i chucha :] wiem, że autko zadbane, tylko czy mi się kurna nie będzie psuć :/
Ja proponuje Ci żebyś znalazła jakiegoś Alfaholika z regionu który pojedzie z tobą do Twojej koleżanki i oceni czy auto warte tej ceny, czy nie dobite wtedy może rozwieje twoje wątpliwości, może rzeczywiście masz pod nosem mega doinwestowane auto i trzeba przemówić Ci do rozsądku :)
Dokładnie tak zrób. Nie wiemy skąd klikasz więc nie wiadomo gdzie Cię skierować.
Jak buda 146 Ci się podoba, a auto faktycznie wychuchane to bierz. O ile ma klimę, bo różnie ludzie rozumieją pełne wyposażenie.
Cena może nieco dyskusyjna, ale po oględzinach będzie wiadomo, czy warto.
A dyletantów, którzy nawet w Alfie nie siedzieli nie słuchaj. My się znamy, nie oni :-)
Sorki za mały offtop....145 nie miała ocynku???