[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] my master :), szkoda, że kolega tak daleko od Lublina, ogarnęlibyśmy Race Mode i to od razu...
Printable View
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] my master :), szkoda, że kolega tak daleko od Lublina, ogarnęlibyśmy Race Mode i to od razu...
Czy to ustawienie zadziała w każdym roczniku?
No i brawo!
Zabawne jest, że oni maja tą opcję zrobioną (oprogramowana i nawet opisaną w instrukcji), a tylko nie uruchamiają jej na polski rynek. Bez sensu.
- - - Updated - - -
Nie czepiasz się, moim zdaniem z czasem użytkowania będą z tym problemy. W 159 lusterka potrafiły się zacinać przy otwieraniu i zamykaniu (ale w 159 nie ma automatycznego zamykania, ta opcja jest tylko w Brerze) i nie sądzę, ze jakoś lepiej będzie to działało w Giulii.
ja już aut nie biorę na roboty nowych (kończę tylko umówionych/zaliczkowanych/dla których mam części), na ch.j mi kasa jak czasu na życie nie mam, ani dla siebie, ani dla rodziny, ani na przyjemności bo od rana do nocy pon-niedz tylko mailowanie, telefony, organizacje, faktury itp - to zabiera kilka razy więcej niż potem robota (bo jest wielu wyceniaczy/wyciągaczy informacji, at tak 20% tylko w końcu przyjedzie). Roboty warsztatowe do miało być hobby i dobudówka 3 interes na małą skalę, jak zaczęło mi to zajmować coś typu 100-150h miesięcznie to trzeba było zamknąć.
jedź do [MENTION=80719]marekkoczta[/MENTION], on się tylko robotami przy autach zajmuje, masz znacznie bliżej niż do mnie
nie wiem, patrz ostatnie zdanie mojego posta. np Auto comfort menu nie działało w autach ze starym radiem (mimo najnowszego firmwaru z grudnia 2020). trzeba empirycznie sobie sprawdzać, kiedyś takie rzeczy sprawdzałem jak za to brałem kasę, teraz już to Wasz problem:)
nie na polski, tylko pewnie poza NAFTA
weź pod uwagę że pewnie ze względu na pośpiech, były 2 osobne streamy developmentowe na NAFTA (USA/Kan) i EMEA - pewnie z braku czasu cięli na różnych rynkach co się dało żeby jak najszybciej przetestować/dopracować firmwary ze sobą, stąd coś jest ale moze być tak że np w niepoupdatowanych autach moze nie działać
Kurynio ma nowy przełącznik (sądząc po https://www.forum.alfaholicy.org/nas...ml#post2239227), więc chyba nie trzeba zmieniać? Musi ktoś potwierdzić bo ja nie jestem w 100% pewny tego :D
i sgw do ominiecia w stelvio czyli pociete łapki