Polecam ooyyo.com i tutti.ch mało znane portale a ja właśnie tam znalazłem swój samochód. Pozdrawiam
Printable View
Polecam ooyyo.com i tutti.ch mało znane portale a ja właśnie tam znalazłem swój samochód. Pozdrawiam
Niestety nie jest. Też długo szukałem Rosoo, ale ostatecznie wybór padł na biały, który o dziwo też jest mało spotykany.
W ogóle mój samochód jest na sprzedaż, ale pewnie nie będziesz zainteresowany bo to 2.4 :) Pozdrawiam
No ja jakbym nawet zdecydował się na inny to już 2.0, ale jeszcze spróbuję znaleźć Rosso C., mam czas do końca roku :P Ale dzięki za info :D Powodzenia w znalezieniu kupca
na pierwsze auto to bym brał Grande Punto a nie 159
No to inaczej po co w samochodzie z Euro 4 montowali DPF?
- - - Updated - - -
Powiem ci że słaba ta twoja teoria bo po co do aut z Euro 4 montować DPF.
- - - Updated - - -
Poszukałem znalazłem nie miałem racji oficjalna wykładnia Alfy Romeo brzmi następująco "Trzy wymienione silniki Multijet Alfy 159 spełniają wymagania normy Euro 4 i posiadają filtr cząstek stałych (DPF), który redukuje ilość cząstek węgla spełniając wymogi ograniczeń przewidzianych dla przyszłej normy Euro 5."Tak więc zapis w moim dowodzie jest z d..y.
A to zależy już od emisji... Może te 159 1.9 JTDm bez DPF miały obniżoną moc lub były dostępne na rynku, gdzie normy były mniej restrykcyjne.