wrzuć to na forum jesli mozesz :) przyda się dla potomnych :) ..Cytat:
Napisał Brzoza
a i ja chetnie zobacze..
Printable View
wrzuć to na forum jesli mozesz :) przyda się dla potomnych :) ..Cytat:
Napisał Brzoza
a i ja chetnie zobacze..
Wisiol wysłane, choć nie za bardzo ufam Twojej skrzynce w neostradzie :(((
Chodzi o te pliki w wersji angielskiej w `pdfie, które gdzieś tam krążą sobie po sieci, właśnie nie pamiętam skąd je ściągałem ;//Cytat:
Napisał fr33
to poprosze na mail :)
Z miłą chęcią bym Ci wysłał, tylko że akurat całośc zajmuje około 160mb.
Ale już wiem skąd mam, można ściągnąć na emulu, są zzipowane np: do 145, do 156 więc bez problemu można ściągnąć.
A nie blokuje Ci sie tloczek w zacisku?Wprawdzie zaciski sa metalowe i tloczek tez ale cholera wie co tam w srodku drzemie.Ja w Polonezie mialem zaciski aluminiowe a tloczek metalowy i owy tlok wycieral aluminium a co za tym szlo blokowanie sie go w zacisku i wieczne problemy z hamulcami.Jak nie tarcie to sciaganie.Moze to nie bedzie to ale warto to wziasc pod uwage.
nosze sie z wymiana tarcz hamulcowych , bo mam spore zastrzezenia do hamowania w moim samochodzie .
czy jest tak ze wymianiajc tarcze trzeba wymieniac klocki od razu ? ja mam klocki wymieniane pare miesiecy temu ,
Ziomus jesli klocki sa ok to nie ma sensu ich wymieniac.Tylko po wymianie tarcz uwazaj bo hamulce moga byc do kitu przez chwile bo klocki beda musialy dotrzec sie do nowych tarcz.Kilka mocniejszych hamowan i bedzie ok.
A dlaczego sądzisz, że to wina tarcz :?:Cytat:
Napisał watra24
bo jak sie rozbujam nawet nie za mocno to z zahamowaniem jest problem , kolega sie przejechal mowi ze to tak nie moze byc bo sie zabije .Cytat:
Napisał Brzoza
plyn hamulcowy wymieniony w grudniu jest a klocki wszystkie na przelomie roku , no to ja nie wiem co by to jeszcze moglo byc , a zabic sie nie chce :D a jezdzic jak turysta tez nie ;d
Dzięki brzoza, mail doszedł dzisiaj rozebrałem wszystko przeczyściłem nasmarowałem i teraz miła dla mego ucha cisza zagościła :DDDCytat:
Napisał Brzoza