po prostu z temperatury i chemii do mycia zmieniły kolor
Printable View
No to czeka mnie wojna z aso
Jest to o tyle dziwne, że skoro masz tarcze 305 mm, to mogliby przełożyć z Giulietty, ale... w Giulietcie też nie było chyba opcji białych zacisków :D. Sprawa dla Archiwum X.
czasem cuda sie dzieją- ja np z doświadczenia unikam wszelkich preparatów typu krwawa felga i innego badziewa- lata w detailingu nauczyły mnie że robi to więcej szkody niż pożytku- potem ludzie dziwią się że przedwcześnie rozłażą się klocki lecą łożyska parcieją gumy w przegubach i wahaczach. to właśnie to- zaciski z przodu i z tyłu na początku mają podobny kolor ale pewnie inny rodzaj odlewu i materiału jest z przodu i z tyłu i stąd problem.
- - - Updated - - -
W giulietcie nie było brembo na 305
Jak nie jak tak?
https://www.alfaworkshop.co.uk/parts...ke_Discs.shtml
widziałeś w Giuletcie zaciski Brembo na tarczy 305? - takich nie było zaciski brembo były tylko na tarczy 330.
- - - Updated - - -
może- detailingiem zajmuje sie od ponad 12 lat i sporo widziałem - dedykowana chemia do kół felg jest baaardzo agresywna - owszem pięknie domywa ale ma drugie dno- do tego użycie myjki cisnieniowej i zapychasz ten syf we wszystkie zakamarki- ja tego od lat nie używam (zadbaneauto.pl)