Wyjmiesz boczki i będzie lżejsza. :D
Printable View
bimski Ci da boczki, jemu nie potrzebne;), a co do cen czesci u mnie bedzie jak za darmo to co podalem to ceny allegrowe;)
Szczerze mówiąc to nie widziałem 75-tki kolegi Bimskiego ;)
O wygląd bym się nie martwił , bardziej na jej sprawność techniczną resztę mozna sobie powymieniać jak widać koledzy graciorów do 75 trochę mają
aha , kolega Alfista92 niech zwróci uwagę > "2900 do negocjacji" > dzwoń , sonduj realia , mów żeś młody fan motoryzacji i masz 2 tysiaki na auto :)
Problem w tym, że nie mam ;)
Muszę przecież za coś kupić (tzn. zdać) prawo jazdy :)
Oczywiście od rodzinki spokojnie mógłbym wyciągnąć nawet i 15tyś :P ale jak zobaczą auto z 86' to powiedzą żebym się kopnął w czoło ;)
Ja jeden patrzę na auto trzecim okiem, dlatego najlepiej jak będę miał swoją kasę i zrobię z nią co będzie mi się podobało :)
Ja postawiłem rodziców przed faktem dokonanym. ;) Fakt, że jestem odrobinę starszy, ale mi też stanowczo odradzali. Jak im powiedziałem, że 'jadę obejrzeć alfę' to myśleli, że żartuję. ;) Pojechałem w poniedziałek, w sobotę była już u mnie.
Nooo, to gratuluję...
Po części oczywiście rodzice mają trochę racji, bo to stare auto w dodatku z dużym silnikiem i na 100% będzie się strasznie sypać.
Wczoraj widziałem się też z wujkiem (a oni handlują samochodami) powiedziałem że jadę na zlot Alfy Romeo, a on na to że to g*wno nie samochód.
Ciekawe skąd wie :P bo Alfy nigdy nie mieli :P
Jeśli chodzi o tą Alfę z otomoto to jedyne co mi się w niej podoba to lakier.
Choć chyba nie jest to oryginalny odcień...
Pozatym jak ktoś kupuje Alfę 75 to powinien mieć drugi samochód-po prostu do jazdy.
Alfę natomiast na specjalne okazje.