Czujnik masz po prawej stronie kierownicy - siatka w desce w okolicy prawego kolana. Drugi to "kulka" w podszybiu. Nie wiem, czy są jeszcze jakieś.
Printable View
Czujnik masz po prawej stronie kierownicy - siatka w desce w okolicy prawego kolana. Drugi to "kulka" w podszybiu. Nie wiem, czy są jeszcze jakieś.
Myślałem, że spełnia obie funkcje, ale może masz rację.
U mnie w trybie auto kontrolka pali się ciągle. I tak miałem w każdym aucie. Logiczne.
Sorki
Pomyliłem literki , w Trybie Auto tylko kontrolka A zapala się i gaśnie sama bez dotykania przycisku na pokrętle temperatury a kontrolka M w ogóle się nie zapala.
Dziwne, u mnie zarówno A jak i M się samo nie zapala, ani samo nie gasi.. nigdy.. Jak zrobię klimę na Auto, to zapala się kontrolka A i pali się tak cały czas, M się nie zapala. Jak kliknę przyciskiem od recyrkulacji to jeśli paliło się A, to po kliknięciu gaśnie kontrolka A i zapala się M. Po kolejnym kliknięciu M również gaśnie i nie pali się ani A ani B. Po trzecim kliknięciu zapala się samo A i tak w kółko. Może mam walnięty czujnik.. a może trzeba coś aktywować?
A może u Mnie jest coś nie tak z tą zapalającą i gasnącą kontrolką A , tylko się zastanawiam dlaczego ona zapala się w mieście a jak wyjężdzam z miasta to w trasie gaśnie.