Albo działały za szybko, czyli przy niewielkim nakropieniu szyby, albo zbyt późno, czyli przy bardzo dużym nakropleniu szyby, czyli generalnie, nakroplenie nie za bardzo wpływało na działanie wycieraczek.
Printable View
Albo działały za szybko, czyli przy niewielkim nakropieniu szyby, albo zbyt późno, czyli przy bardzo dużym nakropleniu szyby, czyli generalnie, nakroplenie nie za bardzo wpływało na działanie wycieraczek.
Czyli tak jak u mnie. Sprawdzę ta sztuczkę z manetka.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Jeszcze nie robiłem. Dam znać jak zadziała, ale szczerze wątpię ze to pomoze
U mnie ostatnio pomogła, a już przestałem używać trybu automatycznego, bo nie dało się z nim jeździć ;)
No to tak jak u mnie. Czasami niby normalnie. Ale jak coś im odwali to poprostu bez wyłączenia nie do opanowania.
U mnie to nie zadziałało, chyba że coś spieprzyłem.
Też dzisiaj zrobiłem kalibrację i o dziwo pomogło:D bo też już świrowały wycieraczki konkretnie. Ale zauważyłem, że ustawiając w pozycji auto na najkrótszej kresce jest ideolo. W przypadku najdłuższej kreski mają czasem małe odchyły.
Jak to konkretnie zrobiłeś
Tak jak pisali ludzie. W pozycji neutralnej manetki pociągasz do siebie żeby spryski chodziły. Trzymasz chwile w tej pozycji, około 3 sekundy i trzymając przestawiasz manetkę w tryb auto.