alfa zaczela sie krecic jak poje......na hehe i nie 200 tylko prawie 200 190 z groszami no chyba ze licznik klamie ale poprawa jest i to znaczna
Printable View
Dziś testowałem :D 4700obr i wskazówka zbliżała się do licznikowych 170 na więcej brakło prostej ale okolice 200 są realne.
hahahah Matt wiedzialem ze sprobujesz :D:D heheh wrazenia niesamowite :D hehehe diesel i tak dopier.....:D:D gratuluje alfy tobie i sobie :D:D
ja dzis przeczyscilem jeszcze czujnik ten z tylu kolektora ssacego i znow jest ciut lepiej teraz pasuje skasowac jeszcze bledy ale tym zajmie sie grzes mega elektryk :D
ja swoja alfa 140konna jechałem 220 z groszami ale wsumie nie testowałem jej az tak na 4 ale niewiem czy mi tak pojedzie. na 4 200 na zegarze?? cos to podejzane jest.Wiem ze na 3 biegu mam prawie 130 a wy jak tam macie na 3 ? pozdro maniacy
u mnie na 3 jest bodajze 135 albo 140 nie pamietam dokladnie gdzies na forum dawalem zdjecia ale nie pamietam
---------- Post dodany o godzinie 12:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:38 ----------
czemu niby ma miec sprzeglo zuzyte?? u mnie jest tak samo .... a na sprzeglo nie narzekam
wlasnie tez nie kapuje kolegi daleto tez o to zapytalem nawet teraz specjalnie bylem sprawdzic alfe i 5000 obr na 4 lapie i wciaz przyspiesza. gdyby sprzeglo slizgalo to szly by tylko obroty:D